Om Rita Borenstein

Sedan 1979 då hon blev sjuksköterska i Vasa, Finland har Rita hjälpt människor att läkas till kropp och själ. Hon drev tidigare Center för Välbefinnande i centrala Stockholm.

Hon är leg. sjuksköterska i Finland, Sverige och Norge, TCM Akupunktör, Osteopat D.O. ,specialiserad i Biodynamisk Kraniell Osteopati och Hypnoterapeut. Sedan 2012 är hon den enda hypnoterapeut i Sverige som är utbildad hos The Newton Institute i Life between Lives (LBL) hypnoterapi för själsresor.

Hon tar emot klienter för hypnos och Biodynamisk kraniell osteopati från hela landet i det över 100 år gamla torpet Fagervik 523 i Knivsta nära Stockholm. Där finns det möjlighet till helpension i samband med session enligt överenskommelse.

Vid förfrågan kan hon även erbjuda sessioner på andra orter. Rita är en flitig föredragshållare i själsliga ämnen som engagerar och trollbinder.

Medlem i The Newton Institute och The Earth Organisation for Regression Therapy.

The Newton Institute

Rita är en av de 200 personer i världen som du hittar under ”locate a therapist” på The Newton Institute (TNI). Hon är mycket aktiv inom institutet och ansvarar bland annat för mentorprogrammet för nya LBL elever från hela världen. I maj 2017 besökte Rita TNI´s första värdskongress där hon träffade sin själsliga familj och deltog i intressanta workshops om LBL.

Deltagare på TNI´s första världskongress i Maryland.