Hypnos hos Rita Borenstein

Hypnos är ett djupt avslappnat tillstånd som de flesta människor redan varit med om. Det kan exempelvis upplevas när man är försjunken i en god bok eller helhjärtat gör något man tycker om. I det tillståndet är du mottaglig för att möta dig själv.

Tillsammans med Rita skapas en trygg miljö för att utforska viktiga existentiella frågor som vad är syftet med mitt liv?, vad är det egentligen jag längtar efter? eller hur kan jag förbättra mina relationer? I hypnos får du svar på just de frågor som du har. Läs vidare nedan om Life Between Lives-hypnos® och Läkande hypnos.

Life Between Lives-hypnos®

Life Between Lives® (LBL) syftar på upplevelsen av att vara mellan inkarnationer, där du existerar som en ren energivarelse. LBL är en djup guidad process i hypnos som låter dig komma ihåg din upplevelse av livet efter detta och återfå kontakt med ditt sanna jag och dina guider. LBL-sessioner kan förbättra kontakten vi har med vårt eget högre medvetande och sanna eviga jag.” Rita är en av ca. 200 utövare i världen och den enda i Sverige.

Läs hela texten om LBL på Michael Newton Institute 

Läkande Hypnos

Rita har utvecklat metoden Läkande Hypnos utifrån sin mångåriga erfarenhet som hypnoterapeut. Metoden syftar till att ge djup läkning av kropp och själ med hjälp av hypnos. Denna metod är ett bra sätt att prova hur hypnos fungerar för klienter som ej upplevt hypnos eller tidigare liv-regression innan. Efter en Läkande Hypnos kan du sedan gå vidare ännu djupare med Life Between Lives-hypnos®.

“En hypnos-session brukar vara en mycket transformerande och helande upplevelse. Jag har bevittnat många gånger när klienter genom sina insikter får en känsla av ökad vitalitet, glädje och frihet. Det är oerhört givande att få bidra till”.

– Rita Borenstein

Fakturering och betalning i förskott gäller.

Alla priser inkluderar 25% moms.

Full betalning gäller för påbörjade sessioner.