Klientomdömen

Kerstin

“Jag visste ju inte vad som väntade när jag kom till dig i ditt mysiga och ombonade torp i Fagervik. Både du och miljön ingav ett lugn, en värme och kärlek med härliga energier. Det gjorde det väldigt enkelt att slappna av, öppna upp och att våga möta och ta emot.”

Roger

Förmågan Rita har utvecklat genom åren innebär att vara närvarande i LBL® och samtidigt vara närvarande i vår vanliga verklighet. Hon har utvecklat och förfinat de förmågor som behövs för att följa i en annan människas medvetande med djup medkänsla och närvaro.

Lisbeth

“Du är så lyhörd för de små subtila signalerna och som du enkelt lotsar klienten vidare i. Känner att jag har fått verktyg att gå vidare och utveckla mig och få kraften tillbaka! Och kännedomen om den kraft som jag egentligen haft hela tiden.”

Ulla-Britt

“Att få uppleva detta gör att jag har med mig en känsla av att vara älskad villkorslöst hela tiden vilket gör att jag möter min omvärld med ett större mod och mycket mindre rädsla än tidigare.”

Hanne

“Efter hypnosen känner jag en djupare inre frid i vetskapen om att detta liv har en viktig funktion för min själs resa och för mig, men jag förstår att allt inte behöver hända i detta liv. Jag kan välja att njuta av livet som pågår just nu. Min själs resa fortsätter i det oändliga.”

Lars

“Ibland kan man mycket tydligt peka ut milstolpar i livet och jag vet att denna LBL® är en sådan. Jag känner en oerhörd glädje, tacksamhet och ödmjukhet inför det som kom fram. Att få ta del av detta ger mig en stor trygghet. Många tack från djupet av min själ.”

Sofie

“Ditt varma mottagande, din omtanke, så fantastisk energi och din varma kärleksfulla omsorg. Jag vill nu på djupet av mitt hjärta tacka för helheten. Det jag upplevde med dig finns med mig nu och gör mig tryggare på min livsresa. Att få dela detta med dig var magiskt.”

Fadila

“Jag vill passa på att tacka för en mycket givande stund, och jag känner att det var väl investerad tid. Tusen tack för den fina gåva jag har fått. Har redan rekommenderat dig till två stycken.

Agneta

“Stort TACK för igår! Är djupt imponerad över hur du kunde knyta ihop trådarna med vad jag fick in under hypnosen med det vi pratat om innan. När jag hörde dig sätta ord på det, så hade jag unga svårigheter att förstå sammanhanget. Det lät så “enkelt” då. Är SÅ tacksam över mötet med dig!”

Bokomdömen

Lars

Tack för din bok “Min själ är en diamant”, den kom igår och jag har redan läst ut den, kunde inte lägga från mig den. Jag blev så glad och fick sådan positiv energi. Det du skriver går rakt in i själen. Den väckte nyfikenhet och frågor och jag blev ännu mer intresserad av att komma till dig!”

om Min själ är en diamant

Sara

Har nu läst din bok. Den ger en gedigen inblick i LBL®;s storhet att finna nyckelmoment i själens liv som påverkar oss i det nuvarande livet.”

om Själens Resa Hem

Beata

“Gratulerar!!! Vilken välskriven bok med fint flyt och bra engelska. Snygg layout, typografi, behagligt papper och inte minst vackra bilder på författaren! Du har lagt ner ett jättearbete.”

om To Soul Home and Back.

Malin

“Jag tycker verkligen om Diamantboken, Rita! Jag läser den så långsamt jag kan för jag vill inte att den ska ta slut . Men nu har jag tyvärr inte många sidor kvar! Fast den – liksom din första – tål att läsas flera gånger!”

om Min själ är en diamant

Gary

“Your book is such a blessing. I finished it and passed it along to my very good friend Martin who referred me to LBL® in the first place. Your book is so easy to ready and arranged in short chapters, but so very powerful talking about your experiences and those of the surgeon.”

om To Soul Home and Back.

Karen

“To Soul Home and Back is an inspiring book, leading the reader on a comprehensive journey of life between lives hypnotherapy for spiritual regression (LBL®). I found it illuminating to know her history LBL® and how she came to do this work.”

om To Soul Home and Back.