Om rita Borenstein

Rita Borenstein är hypnoterapeut, föreläsare och författare. Med en bakgrund som leg.sjuksköterska, TCM Akupunktör och Osteopat D.O. har hon bedrivit verksamhet inom hälsa och självutveckling i över 30 år.

År 2012 utbildade Rita sig vid The Michael Newton Institute. Därmed blev hon den första i Sverige att erbjuda Life Between Lives-hypnos® (sv: Livet Mellan Liven-hypnos®) baserat på Dr Michael Newtons livsverk. I detta arbete guidar hon klienter under djup hypnos i syfte att finna svar på livets frågor. Kärnan av Rita Borensteins verksamhet är att hjälpa andra människor att få kontakt med sin egen själ och läkas på djupet. Hon har tidigare varit Certification Mentor Coordinator och Membership Director i The Michael Newton Institute. Dessutom har hon bidragit med fallbeskrivningar till institutets bok Wisdom of Souls (2019).

Efter många års erfarenhet av hypnos fick Rita behov av att skriva om sitt arbete. I dagsläget har detta resulterat i två böcker; Själens resa hem och Min själ är en diamant. Rita är en flitig föredragshållare och event-producent. På hennes event får deltagarna träffa likasinnade och delta i samtal kring själsliga och existentiella ämnen. Rita tar emot klienter i sitt fridfulla hus i Uppsala-området men har arbetat över hela Sverige och även internationellt.

Utöver sin passion för sitt arbete är Rita även en stor djurvän, trädgårdsälskare och spenderar gärna tid med sin familj och goda vänner.